Tvättbokning

Tvättbokning på webben

 

2021-11-22 

När Du trycker på ”Tvättbokning” ovan kommer du till en ny inloggningssida, ange här dina inloggningsuppgifter så som användare och lösenord, du får därefter en fråga om du vill spara uppgifterna. Om du sparar uppgifterna finns dom där nästa gång du besöker sidan. OBS att uppgifterna kan sparas både i datorn och i din telefon.
När inloggning gjorts kommer du till en ny meny. Gå till ”Bokning” i vänster menyn, välj ”Ny bokning” Välj den dag och tid som önskas, bokningen sparas därefter automatiskt. KLART!

—————————————————————————————————–


Tvättstugebokning ska vara Enkelt och Tryggt för boende.

Vårt Bokningssystem säkerställer att endast den boende som bokat tid på bokningstavlan eller genom Internet har tillgång till den tvättstuga och under den tid som är bokad.
Ett enkelt och bra sätt att öka tryggheten och trivseln för de boende som använder tvättstugorna.

  • Bokning av tvättstuga kan ske direkt på bokningstavlan vid tvättstugan. alt. via Internet. För att boka och identifiera dig på bokningstavlan måsta Du ha med ”taggen”,den lilla brickan som innehåller uppgifter om bl.a lägenhetsnummer.
  • OBS! Avbokning av tvätt-pass kan endast ske innan det bokade passet börjat.
  • Bokning kan även ske via Internet, genom att logga in på vår hemsida och välja Tvättid.
    • Nytillkomna lägenhetsinnehavare som önskar boka via Internet, i stället för att använda ”taggen”, ombedes att kontakta områdeskontoret för att erhålla lösen och användare ID.

Enkel Instruktion TVÄTTBOKNING